Mats Lindblad · Uppdrag · TjänsterMats Lindblad

Managementkonsult

Ledarhandledare

ISO 9000

Ledning

Jag har 15 års erfarenhet av arbete i ledande befattningar såsom konsultchef, VD, styrelsemedlem och har samtidigt arbetat som managementkonsult i 20 år.


Jag jobbar gärna med både ledare och övriga medarbetare och hjälper helst till med att bygga upp ledningssystem för ökad lönsamhet och motivation. Att mogna ledningssystem till lyckad certifiering enligt ISO 9000 är definitivt "passion" för mig.

Ansvar

Ansvarstagande för företag är oerhört viktigt för mig. Jag har jobbat med hållbar utveckling på flera spännande sätt. Många års arbete med kvalitetsfrågor i kommuner, skapande av partnerskap inom miljö mellan universitet och näringsliv samt utveckling av framtidens innovationsmiljöer.

Ledarskap

Ledarskapsutbildning är bland det roligaste man kan hålla på med och det får jag, tack och lov, hålla på med mycket. Universitet, företag och kommuner har anlitat mig för föreläsning om ledarskap regelbundet.

Jag älskar det personliga mötet och ägnar mycket av min tid till handledning och mentorskap för individer och grupper. Jag har stor glädje av ledarskapsprofiler och samtalsmetodik som jag är utbildad i och certifierad inom. Min fritid går åt till underbara möten, resor och operasång.

Kontakt

Mats Lindblad Business Excellence AB